19.06.2022 - Uutinen

Saari-keittiöt julkaisee uuden eri aikakausista inspiraationsa ammentavan malliston

Saaren ihanteena on aina ollut ajaton harmoninen tila, joka ilmentää käyttäjänsä yksilöllisiä valintoja. Kalusteet tulisi aina ajatella osana laajempaa tilallista kokonaisuutta.

Niinpä Saaren uusi kesäkuussa 2022 julkaistava mallisto rakentuu neljän kuratoidun tunnelman ympärille. Tunnelmat ovat Luonto, Nykyaika, 50-70-luku ja Perinne.

Kukin tunnelma koostuu ammattilaisen tekemistä valinnoista – niistä rakentamalla lopputuloksena on aina harmoninen ja ehjä tilakokonaisuus. Nykyaika, 50-70-luku ja Perinne hakevat inspiraationsa eri aikakausien arkkitehtuurista. (Luonto) puolestaan on pohjoismaisen luonnon inspiroima moderni tyyli, jossa ilmentyy Saaren perusajatus ”Contemporary Nordic Kitchen”.

Malliston kuratointi on tehty yhteistyössä palkitun helsinkiläisen sisustusarkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Poiatin kanssa.

Lisää tietoa uudesta mallistosta löydät esitteestä.

SAARI

Saari on pohjoismaisesta muotoilusta ammentava korkealaatuinen keittiö- ja säilytyskalustevalmistaja. Toimintaa ohjaa pyrkimys yksilöllisyyteen massatuotannon sijaan – Suomalainen puusepäntaito yhdistettynä yksityiskohtiin paneutuvaan laatuun luo tälle vankan perustan ja tarjoaa asiakkaalle kestävän valinnan, joka tuottaa päivittäistä iloa.

Lisätietoja:

Tuomas Pyrhönen

+358415184808

www.saari.fi