Saari-keittiö on yksilöllinen

Kukin Saari on uniikki, kuten asiakkaammekin. Kodin muiden tilojen ohella keittiö muuntautuu asukkaiden eri elämänvaiheisiin ja tarpeisiin. Standardiratkaisuilla on oma paikkansa, mutta uskomme, ettei kompromissin tulisi olla suunnittelua määrittävä tekijä. Tästä syystä lähdemmekin aina liikkeelle ihanneratkaisusta ja pohdimme yhdessä tapoja sen toteuttamiseksi. Arjen sujuvoittaminen tarkoittaa lapsiperheessä hyvinkin erilaisia käytännönjärjestelyjä kuin eläkepäiviä vietettäessä. Ilon ja onnellisuuden tunne syntyy kuitenkin pohjimmiltaan aina samoista lähtökohdista: omaa arvomaailmaa tukevista, tarkoituksenmukaisista ratkaisuista sekä silmää miellyttävästä estetiikasta. Asiakkaamme määrittelevät tämän kokonaisuuden ja me Saarella toteutamme sen. 

Saari-keittiö on pitkäikäinen

Laadukas ja pitkäikäinen tuote on eettinen valinta. Käytämme tuotteissamme vain laadukkaiksi testaamiamme materiaaleja ja pintakäsittelyjä. Aitopuiset tuotteet ja muut luonnonmateriaalit ovat mallistomme kivijalka. Kiinnitämme erityisesti huomiota materiaalien pitkäikäisyyteen, ekologisuuteen ja viimeistelyyn. Uskomme, että ajattoman muotoilun ohella materiaalit ovat keskeisin osa laadukasta kalustetta. Haluamme varmistua kunkin käyttämämme materiaalin alkuperästä, jotta voimme taata valmistusprosessin eettisyyden aina raaka-aineesta tuotteeksi. Tarkkaan valitut materiaalit ja korkealaatuinen puusepäntyö yhdistettynä nykyaikaiseen tuotantoteknologiaan luovat hienostuneen lopputuloksen, joka kestää aikaa – niin laadullisesti kuin visuaalisestikin. 

Saari-keittiö on Salossa valmistettua suomalaista muotoilua

Meille on kunnia-asia valmistaa tuotteemme Suomessa. Paikallinen tuotanto on kestävä valinta ja tukee suomalaista työtä. Uskomme, että laadukas lopputuote syntyy yhdessä tehden. Kunkin valmiin kalusteen taakse kätkeytyy lukemattomia tunteja saumatonta yhteistyötä ja eri alojen osaamista. Matka suunnittelupöydältä tuotteeksi nivoo yhteen yrityksemme ammattitaitoisen tiimin, jolla on yhteinen päämäärä ja visio asiakkaan unelmien toteuttamisesta. Teemme kaikkemme, että luottamukselle ja ammattiylpeydelle rakennettu yhteistyömme välittyy valmistamiemme kalusteiden ohella myös tuottamiimme yksilöllisiin asiakaskokemuksiin.

Saari-keittiö on luotettava valinta

Laadun käsite kattaa meillä Saarella lopputuotteen ohella sujuvan asiakaskokemuksen ja toimitusvarmuuden. Toimimme asiakkaan antaman budjetin ja aikataulun puitteissa lopputuotteen viimeistelystä tinkimättä. Yhteistyö kanssamme on ammattimaista, välitöntä ja yksilöllistä. Pidämme sinut ajan tasalla unelmiesi Saaren matkasta suunnittelupöydältä Salon tehtaamme tuotantovaiheisiin ja asennukseen. Pinjasto Oy on Puuteollisuusyrittäjät ry:n ja Perheyritysten liiton jäsenyritys. Kuulumme Suomen Asiakastiedon valitsemiin Suomen vahvimpiin yrityksiin ja Luotettava Kumppani -ohjelmaan (www.tilaajavastuu.fi).

Saari-keittiö tarjoaa ammattimaista asiakaspalvelua suunnittelusta asennukseen

Tarjoamme ensiluokkaista ja yksilöllistä palvelua kullekin asiakkaalle räätälöidysti. Nimetty suunnittelija vastaa asiakkuudesta aina ensikohtaamisesta suunnitelman viimeistelyyn asti. Näin varmistumme siitä, että yhteydenpito on mutkatonta ja suunnitteluprosessi etenee jouhevasti. Uskomme, että uniikit ideat kumpuavat läsnäolosta ja ratkaisukeskeisyydestä. Kuuntelemalla voimme ymmärtää ja ymmärtämällä voimme ratkaista. Suunnittelijamme jakavat kanssasi innostuksen toimivien ratkaisujen löytämisestä ja visuaalisen ilmeen luomisesta. Varmistamme, että asiakkaan kaikki toiveet ja unelmat uudesta keittiöstä toteutuvat alusta loppuun ensiyhteydenottoa, suunnitteluvaihetta, Salon puusepäntehtaalle tapahtuvaa tuotantoa, toimitusta ja asennusta myöten, ja tuottavat iloa vuosiksi eteenpäin.