Suunnittelu lähtee liikkeelle tapaamisesta Saari-myymälässä. Asiakasrajapinnassa työskentelevät suunnittelijamme ovat kokeneita ja heillä on pohjana muotoilualan koulutus. Tapaamisessa kartoitetaan asiakkaan tarve sekä tutustutaan erilaisiin materiaali- ja ratkaisuvaihtoehtoihin. Myymälässämme on esillä laaja kirjo eri materiaaleja ja malleja, jotka kattavat vaativimmatkin tarpeet. Jokaisen toiveet, lähtökohdat ja vaatimukset huomioon ottaen pystymme tarjoamaan asiakkaalle yksilöidyn ja onnistuneen kalustekokonaisuuden. Haluamme aina myös huomioida ympäröivän tilan, jotta kokonaisuudesta tulee harmoninen.

Suunnittelu lähtee liikkeelle tapaamisesta Saari-myymälässä.

Huolellinen suunnittelu on onnistuneen toteutuksen perusedellytys

Onnistunut kalustetoimitus vaatii tarkat mitat tilasta

Onnistunut kalustetoimitus vaatii tarkat mitat tilasta. Tilauksen jälkeen suoritamme mittauksen kohteessa ja otamme mittavastuun – vastaamme siis siitä, että kalusteet, kodinkoneet ja kaikki oheistarvikkeet istuvat suunnitellusti. Päämittojen lisäksi ratkaisuun vaikuttavat muun muassa seinien pituudet, putkien ja viemärin paikat, mahdollisen hormin sijainti, patterit, ikkunat, huonekorkeus ja mahdolliset karmit sekä listat.

Mittauksen jälkeen päivitämme suunnitelmat lopullisiksi tuotantoa varten. Tehtaalla tuotanto mitoittaa vielä kalusteet mm. valittujen kodinkoneiden mukaisesti. Näin vältytään ylimääräisiltä peitelevyiltä ja kaikki käytettävissä oleva tila pystytään hyödyntämään. Myös mahdolliset tarvittavat erikoisratkaisut suunnitellaan yhdessä puuseppien kanssa.

Me otamme mittavastuun, eli vastaamme siitä, että kaikki tuotteet istuvat suunnitellusti.

Seuraava palvelu

Purku ja remontti

Kalusteiden päivitys on usein osa laajempaa remonttia. Vähintäänkin vanhat kalusteet on purettava. Yhteistyökumppanimme auttavat tässä.

Lue lisää remonttipalveluistamme