Yhä useampi meistä on alkanut kaivata yksilöllisiä, ajattomia, huolellisesti tehtyjä tuotteita, jotka kestävät pitkään.

On aika unelmoida omasta Saaresta

Puulla on aina ollut erityinen merkitys Suomessa. Vuosisatojen saatossa syntyi vankka osaaminen puun käsittelyssä. Teollistumisen myötä kaupunkeihin perustettiin tehtaita, joissa valmistettiin aiemmin käsityönä tehtyjä tuotteita. Sittemmin päädyimme yhteiskuntaan, jossa tilaamme massavalmistettuja tuotteita tuhansien kilometrien päästä. Samalla yhä useampi meistä on alkanut kaivata yksilöllisiä, ajattomia, huolellisesti tehtyjä tuotteita, jotka kestävät pitkään.

Tästä Saaressa on kyse. Toimintamme alusta saakka tavoitteemme on aina ollut sama. Massatuotannon sijaan pyrimme yksilöllisyyteen. Kaiken perustana on suomalainen puusepäntaito yhdistettynä ajattomaan muotoiluun. Jokainen Saari-keittiö on omistajalleen uniikki: se on paikka, jossa yksilöllisyys ja oma tyyli kukoistavat.

Tarinamme

Saari on yli neljännesvuosisadan toiminut perheyritys, jonka nykyiset omistajat ovat vahvasti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa. Vuosien saatossa tehtaamme on kasvanut pienestä puusepänverstaasta moderniksi tuotantolaitokseksi. Olemme matkan varrella saavuttaneet kansainvälistä näkyvyyttä ja meidät on huomioitu erinäisillä palkinnoilla. Myös ala on muuttunut paljon – silti arvomme ja pohjimmainen toiminta-ajatuksemme ovat tismalleen samat kuin aloittaessamme. Valmistamme kalusteita intohimolla, niin että ne tuottavat päivittäistä iloa käyttäjälleen vuosikymmenien ajan.

Lue lisää meistä

Tuotanto ja vastuullisuus

Saari-keittiöiden juuret ovat syvällä Suomessa; sen metsissä ja puuntyöstöperinteessä. Siinä missä uskomme kehitykseen ja nykyteknologiaan, uskomme myös traditioon ja perinteiseen puusepäntaitoon. Olemme ylpeitä siitä, että valmistamme tuotteemme alusta loppuun omalla tehtaallamme Salossa teollisena käsityönä. Monet työntekijämme ovat olleet yrityksen palveluksessa sen alusta saakka. Jokainen työvaihe suoritetaan vaivoja säästelemättä asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Valitsemalla Saaren, valitset eettisesti lähellä valmistetun tuotteen, joka on pitkäikäinen.

Lue lisää tuotannosta ja vastuullisuudesta

Tuotemuotoilu

Pohjoismaiselle muotoilulle leimallista on selkeälinjaisen kauneuden yhdistäminen toiminnallisuuteen. Uskomme, että ajaton muotoilu on kivijalka pitkäikäiselle tuotteelle. Suunnittelemamme tuotteet ovat tyylikkäitä, konstailemattomia ja käytettävyydeltään intuitiivisia. Ratkaisut on mietitty pienintä yksityiskohtaa myöden. Tavoitteemme on, että ne tuovat tilaan sen tyyliin sopivaa selkeälinjaista kauneutta, joka ilmentää omistajansa persoonaa.

Lue lisää maailmallakin noteeratusta muotoilustamme

Miksi Saari?

Jokainen meistä unelmoi omasta saaresta; paikasta, jossa vietetyt hetket muuntuvat sydäntä läikähdyttäviksi elämyksiksi. Muistossamme palaamme yhä uudelleen tähän meille merkitykselliseen paikkaan ja aikaan. Monesti mieleenpainuvimmat hetket on vietetty arkisessa ympäristössä omassa kodissa tai mökillä. Ruoanvalmistus ja ruokailu ovat kautta aikain koonneet perheet ja ystävät yhteen niin arjessa kuin juhlassa. Kiireisen elämän keskellä kaipaamme myös ratkaisuja, jotka helpottavat arkea. Kodin tulee tarjota mahdollisuus pysähtyä ja nauttia elämästä. Haluamme Saarella olla mukana luomassa unelmiesi puitteet näille ikimuistoisille hetkille.

Lue lisää miksi valita Saari