Historia

Pinjasto Oy on vuonna 1993 perustettu perheyritys, joka valmistaa ja markkinoi Saari-keittiöitä. Alusta alkaen toiminta-ajatuksena on ollut valmistaa korkealaatuisia kalusteita asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Katsoessamme neljännesvuosisata taaksepäin ajatukseemme kalusteiden räätälöitävyydestä, voimme vilpittömästi todeta, että yksilöllisyys on ollut ajaton trendi, joka on tullut jäädäkseen. Tuotteitamme on viety kotimarkkinoiden lisäksi mm. Ruotsiin, Norjaan, Iso-Britanniaan, Venäjälle ja Sveitsiin.

Arvomme

Palvelu

Asiakkaamme tulevat ensin. Työmme on tehty vasta sitten, kun asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Intohimo

Suhtaudumme intohimoisesti designiin sekä käsityötaitoon, ja pyrimme parantamaan tarjontaamme innovoimalla yhä uusia haluttuja ja funktionaalisia tuotteita.

Kestävyys

Vastustamme nyky-yhteiskunnan kestämätöntä kertakäyttötrendiä luomalla tuotteita, joita arvostetaan, ja jotka kestävät vuodesta toiseen.

Rehellisyys

Sanomme mitä tarkoitamme ja seisomme sanojemme takana.

Yhteistyö

Yhdessä työskentelemällä ja toisiamme kunnioittamalla tuotamme laadukkaita asiakaskokemuksia. Yhdessä olemme parempia ja enemmän.

Toiminta-ajatuksemme

Luomme yhdessä uniikkeja kalusteita, jotka toteuttavat asiakkaidemme unelmia ja pyrkimyksiä. Tuotamme iloa useiksi vuosiksi eteenpäin tarjoamalla hyvin suunniteltuja ja toiminnallisia, laadukkaiden materiaalien tuotteita, jotka ovat kokeneiden puuseppien valmistamia, erinomaisella asiakaspalvelulla vahvistettuna. Olemme täällä asiakkaitamme varten visioimassa ja toteuttamassa unelmien Saarta. Laitamme puumerkkimme tuotteisiimme takuuna yksilöllisyydestä, laadusta, eettisyydestä ja kestävästä designista.

Yhdessä olemme Saari

Menestyksekkäiden asiakasprojektiemme salaisuus piilee monialaisessa osaamisessamme ja yhteen hiileen puhaltamisessa. Tunnustamme henkilöstön tärkeimpänä voimavaranamme ja vaalimme oikeudenmukaisuutta yrityksessämme. Jaamme osaamisemme avoimesti ja pyrimmekin täydentämään toinen toistemme vahvuuksia sekä kannustamaan ammatilliseen kehittymiseen. Tuotannostamme vastaavat ammattilaiset hallitsevat niin puuntyöstön, moninaiset pintakäsittelyt kuin tarkkuutta vaativan viimeistelynkin. Asiakasrajapinnassa työskentelevät suunnittelijamme ovat puolestaan harjaantuneita ammattilaisia ja valtaosalla on muotoilualan koulutus. Lisäksi teemme yhteistyötä luotettavien kuljetusliikkeiden sekä kokeneiden kalusteasentajien kanssa.

Tulevaisuus

Asiakas on toimintamme keskiössä myös tulevaisuudessa. Me Saarella uskomme, että maailma muuttuu ja siinä samassa myös ihmisten tarpeet kotiympäristön suhteen. Emme ole koskaan halunneet ainoastaan seurata trendejä, vaan olla mukana luomassa ajattomia sellaisia. Katseemme on tiukasti tulevaisuudessa ja kehitämmekin jatkuvasti tuotteitamme sekä palveluitamme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaittemme yksilöllisiä tarpeita. Saari on jatkossakin lupaus vastuullisesti tuotetusta, muotoilultaan tinkimättömästä, korkealaatuisesta tuotteesta sekä henkilökohtaisesta palvelukokemuksesta. Uskomme, että sukupolvelta toiselle siirtyvällä käsityötaidolla on paikkansa näissä ylihuomisenkin unelmissa.